Wil je lekker actief bezig zijn en nieuwe vriendjes ontmoeten?

Beleef een sportieve zomer op het strand met onze beachtrainingen

Lijkt beachvolley jou ook te gek?

Misschien speel je al even, of misschien begin je pas net. Dat is allemaal helemaal goed. Iedereen kan bij ons komen trainen en in de trainingen steeds een beetje beter worden! We gaan in negen weken aan de slag met alle verschillende technieken, maar ook met de systemen die gespeeld worden. Wist je dat je eigenlijk al súper snel toffe rally's kunt spelen als je even hebt getraind?! In het zand duiken, ballen redden, veel aanvallen en heel veel bewegen dat is wat we doen. Want wat is er nou beter dan lekker moe worden terwijl je iets hartstikke leuks aan het doen bent? 


Het beste nieuws? Je gaat niet alleen maar trainen, maar er zijn ook twee toffe toernooien, je krijgt een Challenge kaart waarmee we jou extra uitdagen dit seizoen en na het seizoen is er een gezellige afsluiter voor alle jeugdkids. 

Wil je weten welke groep er voor jou is?

Jeugd 7-9 jaar maandag 17.00-18.00 uur

Vind jij het leuk om met je vrienden (of misschien wel met nieuwe vrienden) lekker door het zand te rennen of op een speelse wijze de technieken van beachvolleybal te leren? Kom dan trainen met leeftijdgenootjes bij beachvolleykids in Scheveningen. De trainingen vinden plaats op dinsdag. Maar hoe leuk het is om met je voeten in het zand te staan en lekker te volleyballen. Niks is fijner dan buiten bewegen en plezier maken!

Jeugd 10-12 jaar maandag 18.00-19.15 uur

Ben jij in de leeftijd van 10-12  jaar en wil jij graag leren beachvolleyballen of de hele zomer door volleyballen? Kom dan trainen met leeftijdgenootjes bij beachvolleykids in Scheveningen. De trainingen vinden plaats op maandag. Kom een keertje proeftrainen en ervaar hoe leuk het is om met je voeten in het zand te staan en lekker te volleyballen. Je vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk ook welkom om samen mee te trainen.

Jeugd 12 - 14 jaar maandag & woensdag 18.00-19.15 uur

Ben jij opzoek naar een nieuwe sport of wil je graag je lekker blijven volleyballen tijdens de zomer. Dan is trainen op het zand zeker iets voor jou. Je kunt trainen op maandag en woensdag. Kom een keertje proeftrainen en ervaar hoe leuk het is om met je voeten in het zand te staan en lekker te volleyballen. Het strand is perfecte plek om in de zomervakantie 's middags al lekker heen te komen om vast wat te spelen!

Jeugd 15 - 17 jaar woensdag 18.00 - 19.15 uur

Wat is nou een fijnere plek om te sporten dan in het zand! In de zomer ben je wekelijks op het strand te vinden en in de winter train je op dezelfde plek als de topteams van Nederland! Best cool toch?! Je kunt alleen aanmelden of met een vriend of vriendin samen en komen trainen voor één seizoen, of het hele jaar rond. Wat jij wilt! :) Na je training kun je lekker even blijven hangen en genieten van de beachvibe op het strand.

Jeugd Topgroep 10-14 jaar donderdag 18.00-19.30 uur

Ben jij in de leeftijd 10-14 jaar* en heb je al wat meer beach(volleybal) ervaring? Dan is deze groep perfect voor jou! In deze groep ga je elke donderdag onder leiding van een ervaren trainer op een serieuze manier aan de slag om je beachvolleybal skills naar een hoger niveau te tillen.

* Ben je iets jonger of ouder maar wel erg geïnteresseerd in deze groep? Stuur dan even een mailtje naar info@beachvolleybalschool.nl

Wil je meer dan alleen trainen?

Starttoernooi op 12 mei

Op zondag 12 mei organiseren we een starttoernooi voor alle jeugd op het strand van Scheveningen. We spelen hier het eerste toernooi van het jaar om het zomerseizoen officieel te openen. Ook de volwassen leden van De Beachvolleybalschool spelen deze dag een seizoensopening toernooi. Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent, kom gezellig meedoen! 

Toffe challenge kaart

We dagen jou uit! Je krijgt van ons een kaart met 10 beachvolley challenges, kun jij ze onder de knie krijgen dit seizoen? Laat je vooral coachen door de Beachvolleykids Trainers, die bezitten een heleboel goede tips en beachgeheimen om jouw kaart vol te krijgen voor het einde van het seizoen. 

Twee Jeugd Toernooien

Trainen is tof, maar spelen blijft natuurlijk het aller- allerleukste! Met je beachmaatje ga je de strijd aan tegen andere teams om leuke prijzen te winnen en vooral lekker veel te spelen natuurlijk. Het toernooi wordt begeleid door een enthousiaste wedstrijdleiding, die je misschien hier en daar nog wel stiekem wat winnende tips kan geven! ;-) We spelen de toernooien op 25 mei en 29 juni. 

Doe je ook mee deze zomer?

  • 9 weken trainen op het strand (13 mei tot 12 juli)
  • Starttoernooi op zo 12 mei
  • Twee toernooien op za 25 mei en za 29 juni
  • Toffe Challenges kaart voor extra uitdaging
  • Op een plek waar het helemaal draait om jeugd!

Prijzen

Zomertrainingen 7-9 jaar

9 trainingen + 3 toernooien + challenge kaart

€ 90,-

Zomertrainingen 10-17 jaar

9 trainingen + 3 toernooien + challenge kaart

€ 115,-
Beachvolleykids is onderdeel van De Beachvolleybalschool