Wil je lekker actief bezig zijn en nieuwe vriendjes ontmoeten?

Beleef een sportieve zomer op het strand met onze beachtrainingen

Lijkt beachvolley jou ook te gek?

Misschien speel je al even, of misschien begin je pas net. Dat is allemaal helemaal goed. Iedereen kan bij ons komen trainen en in de trainingen steeds een beetje beter worden! We gaan in negen weken aan de slag met alle verschillende technieken, maar ook met de systemen die gespeeld worden. Wist je dat je eigenlijk al súper snel toffe rally's kunt spelen als je even hebt getraind?! In het zand duiken, ballen redden, veel aanvallen en heel veel bewegen dat is wat we doen. Want wat is er nou beter dan lekker moe worden terwijl je iets hartstikke leuks aan het doen bent? 


Het beste nieuws? Je gaat niet alleen maar trainen, maar er zijn ook twee toffe toernooien, je krijgt een Challenge kaart waarmee we jou extra uitdagen dit seizoen en na het seizoen is er een gezellige afsluiter voor alle jeugdkids. 

Wil je weten welke groep er voor jou is?

Jeugd 7-9 jaar maandag 17.00

Vind jij het leuk om met je vrienden (of misschien wel met nieuwe vrienden) lekker door het zand te rennen of op een speelse wijze de technieken van beachvolleybal te leren? Kom dan trainen met leeftijdgenootjes bij beachvolleykids in Scheveningen. De trainingen vinden plaats op dinsdag. Ervaar hoe leuk het is om met je voeten in het zand te staan en lekker te volleyballen. Niks is fijner dan buiten bewegen en plezier maken!

Jeugd 10-12 jaar woensdag 18.00

Ben jij in de leeftijd van 10-12  jaar en wil jij graag leren beachvolleyballen of de hele zomer door volleyballen? Kom dan trainen met leeftijdgenootjes bij beachvolleykids in Scheveningen. De trainingen vinden plaats op woensdag. Kom een keertje proeftrainen en ervaar hoe leuk het is om met je voeten in het zand te staan en lekker te volleyballen. Je vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk ook welkom om samen mee te trainen.

Jeugd 13 - 15 jaar maandag 18.00

Ben jij opzoek naar een nieuwe sport of wil je graag je lekker blijven volleyballen tijdens de zomer. Dan is trainen op het zand zeker iets voor jou. Je kunt trainen op maandag. Kom een keertje proeftrainen en ervaar hoe leuk het is om met je voeten in het zand te staan en lekker te volleyballen. Het strand is perfecte plek om in de zomervakantie 's middags al lekker heen te komen om vast wat te spelen!

Jeugd 16 - 17 jaar maandag 18.00

Wat is nou een fijnere plek om te sporten dan in het zand! In de zomer ben je wekelijks op het strand te vinden en in de winter train je op dezelfde plek als de topteams van Nederland! Best cool toch?! Je kunt alleen aanmelden of met een vriend of vriendin samen en komen trainen voor één seizoen, of het hele jaar rond. Wat jij wilt! :) Na je training kun je lekker even blijven hangen en genieten van de beachvibe op het strand.

Wil je meer dan alleen trainen?

Twee Jeugd Toernooien

Trainen is tof, maar spelen blijft natuurlijk het aller- allerleukste! Met je beachmaatje ga je de strijd aan tegen andere teams om leuke prijzen te winnen en vooral lekker veel te spelen natuurlijk. Het toernooi wordt begeleid door een enthousiaste wedstrijdleiding, die je misschien hier en daar nog wel stiekem wat winnende tips kan geven! ;-) We spelen de toernooien op 27 mei en 24 juni. 

Toffe challenge kaart

We dagen jou uit! Je krijgt van ons een kaart met 10 beachvolley challenges, kun jij ze onder de knie krijgen dit seizoen? Laat je vooral coachen door de Beachvolleykids Trainers, die bezitten een heleboel goede tips en beachgeheimen om jouw kaart vol te krijgen voor het einde van het seizoen. 

Gezellige seizoensafsluiting

Na negen weken samen trainen en spelen sluiten we met elkaar het seizoen af met een toernooi waar je je perfect je je nieuw geleerde skills in praktijk kunt brengen. Er zijn lekkere hapjes en wat spelletjes voor als je even niet hoeft te spelen. Ook een mooi moment om je ouders/familie/vriendjes uit te nodigen om je te zien spelen!
En...niet getreurd! Na het seizoen is er voor de echte liefhebbers nog een Beach Camp speciaal voor jeugd waar je je voor kunt aanmelden. Goede reden om elkaar weer even te zien dus ;-)

Doe je ook mee deze zomer?

  • 8 weken trainen op het strand (15 mei tot 8 juli)
  • Twee toernooien op za 27 mei en za 24 juni
  • Toffe Challenges kaart voor extra uitdaging
  • Vriendjes & vriendinnetjes training in de 3e trainingsweek
  • Op een plek waar het helemaal draait om jeugd!

Ontdek alvast de Kidscrew

beachvolleyball Lillian

Hi, ik ben Lillian!

Training geven zit in mijn bloed! Met een opleiding als gymdocent en beachlover zit dat op het strand ook wel goed. Ik train zelf ook deze zomer op het strand en geef de jongste twee groepen training.

Hai, ik ben Lynn!

Beachvolleybal is mijn lievelings! Ik speel zelf veel op divisieniveau en geef al heel wat jaren training aan volwassenen en aan jeugd. Super leuk om jouw ook op het strand te zien binnenkort!

Hi, ik ben Lars!

Ik geef al jaren training bij De Beachvolleybalschool en in de zaal aan verschillende jeugdgroepen, heel leuk om te doen! Daarnaast train ik zelf in de zomer ook twee keer per week en speel ik toernooien door het land.
beachvolleybal mila

Hai, ik ben Mila!

Mij vind je wat minder op jullie trainingsvelden, maar wel veel achter de schermen. Ik werk daar aan het Kids Magazine, de challenges en aan het regelen van allerlei dingen om te zorgen dat alles smooth verloopt. Maar, ik kom zeker kijken hoor en af en te val ik wel eens in bij een training als dat nodig is. 
Beachvolleykids is onderdeel van De Beachvolleybalschool